Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


En marxa tots els Consells de Zona amb la constitució avui del del Clot i entornsLes reunions veïnals d’aquest òrgan participatiu es fan telemàticament per la crisi sanitària


El Consell de Zona 15 del Clot i entorns es constitueix aquesta tarda en la convocatòria extraordinària no presencial que l’Ajuntament ha convocat per via telemàtica per la pandèmia de la Covid-19. La reunió en línia començarà a les 19 h i comptarà amb la regidora de Participació i lluita contra la corrupció, Elena Ferre, i la regidora del Clotl, Marta Gispert.

En aquesta videoconferència s’explicarà el funcionament d’aquest òrgan participatiu, que pretén ser un espai de trobada on els veïns i els veïnes puguin traslladar les seves preguntes, resoldre els seus dubtes o aportar idees de com millorar aquella zona. És a dir, que sigui un canal de comunicació directa, amb un contacte permanent amb el regidor/a de zona, perquè es puguin treballar i resoldre les preocupacions existents o les propostes que es facin, alhora que els electes retin comptes a la ciutadania.

En les darreres reunions, donat el context actual, es valora també l’estat de la ciutat arran de la crisi sanitària. A més, es serveixen per presentar la nova imatge corporativa dels Consells de Zona de Lleida.

La participació en els Consells de Zona és oberta a tothom i només cal inscriure’s al porta Lleidaparticicipa.cat. Fins a nou avís, les trobades d’aquest òrgan es faran virtualment.

 

Reunions previstes fins al 18 de juny

El calendari dels Consells de Zona té reunions previstes els pròxims dimarts, dimecres i dijous fins el 18 de juny, que es faran via telemàtica. 

- 27 de maig, dimecres: Noguerola, Estació-av. del Segre i entorns (CdZ 02). Sandra Castro.

- 28 de maig, dijous: Pardinyes i entorns (CdZ 03). Sergi Talamonte.

- 02 de juny, dimarts: Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns (CdZ 06). Regidor Antoni Postius.

- 03 de juny, dimecres: Instituts-St. Ignasi, Escorxador i entorns (CdZ 07). Elena Ferre.

- 04 de juny, dijous: Mariola, Turó de Gardeny i entorns (CdZ 09). Jaume Rutllant.

- 09 de juny, dimarts: Bordeta i entorns (CdZ 11). Anna Campos.

- 10 de juny, dimecres: Magraners i entorns (CdZ 12). Paco Cerdà.

- 11 de juny, dijous: Llívia i entorns (CdZ 14). Joan Ramon Castro.

- 16 de juny, dimarts: Horta (CdZ 13). Joan Ramon Castro.

- 17 de juny, dimecres: Balàfia i entorns (CdZ 05). Jordina Freixanet.

- 18 de juny, dijous: Mercat del Pla i entorns (CdZ 01). Montse Pifarré.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats