Lleida
10/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La calor ‘recula’ a partir d’avui a Ponent després de dies amb temperatures molt elevadesEl municipi de Seròs va arribar ahir als 39,5 graus


Nou dia de temperatures extremes a Ponent per l’onada de calor, que tendirà a la baixa a partir d’avui. Els termòmetres dels municipis de la plana de Lleida es van tornar a enfilar ahir fins a fregar els 40 graus, després d’un divendres també molt calorós. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, Seròs va ser la localitat on més calor es va patir, arribant als 39,5 graus i a Lladurs, al Solsonès, van arribar als 38,2 graus. 

Aquestes són les temperatures màximes recollides al Meteocat durant el dia d’ahir però els termòmetres a la resta de municipis tampoc no van donar cap respir durant el dia. 

A partir d’avui, però, la previsió dels meteoròlegs és que la calor extrema tendirà a la baixa, tot i que en continuarà fent. Davant d’aquestes altes temperatures, les recomanacions de veure aigua més sovint, refrescar-se i evitar estar exposats al sol durant les hores de més intensitat s’intensifiquen per tal d’evitar cops de calor. I una solució per evitar-ho, precisament, és refrescar-se en fonts i espais d’aigua. Enguany, però, tenint present també les recomanacions de Salut per la pandèmia del coronavirus. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats