Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Granadella destina 16.500€ procedents de festes a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis localsLa iniciativa consisteixen en l’emissió de vals de 5€ de la “moneda local” Granadeuros, que s’entregaran als ciutadans per a ser gastats als comerços i serveis del municipi


La Granadella destina 16.500€ procedents de festes a ajuts per a la reactivació dels comerços i serveis locals afectats pel Covid-19.

L’objecte de la línia de subvencions és promoure la reactivació econòmica dels comerços i serveis oberts al municipi de la Granadella afectats per la crisi del Covid-19.

L’Ajuntament destinarà a aquesta iniciativa una partida pressupostària de 16.500€ procedents de festes. La línia d’ajuts es presentarà per a ésser votada al Ple municipal convocat pel divendres 29 de maig. Es preveu que entri en vigor a principis de juliol.

El consistori emetrà vals numerats de la “moneda local” per import de 5 € cadascun, per a ser bescanviats als comerços i serveis locals adherits. Els vals s’anomenaran “Granadeuros” i s’entregaran a les persones majors de 18 anys empadronades al municipi de la Granadella.

Els vals seran acumulables i hauran de representar, com a màxim, el 50% de l’import de la compra o servei. El termini per a poder gastar els vals serà fins el 30-09-20.

Són beneficiaris d’aquesta subvenció les persones físiques i jurídiques titulars de comerços i serveis oberts al municipi de la Granadella, i que sol·licitin l’adhesió a la convocatòria d’ajuts.

L’Ajuntament publicarà al web municipal la relació de comerços i serveis adherits.

Per aquesta convocatòria, i per tal que sigui una mesura redistributiva, cada comerç o servei adherit podrsubvencionar un màxim de 150 vals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats