Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La RFEF vol el play off exprés per al juliolL'entitat que presideix Luis Rubiales estudia el dia 18 i ProLiga li pressiona


La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va exposar en una circular informativa la data de l'18 de juliol com possibilitat per iniciar les fases d'ascens de Segona B i Tercera Divisió, que conclourien segons aquest possible calendari el 26 de juliol i el 9 d'agost , respectivament.

"La RFEF considera convenient posar aquestes línies de treball en coneixement dels clubs per ajudar-los a situar-se i perquè puguin adoptar les decisions que considerin més pertinents, encara que es tracta d'una circular informativa i el seu contingut ha de ser encara aprovat pels òr-gans competents ", ha remarcat en un comunicat. El play off femení a Primera Nacional seria el 25 i 26 de juliol. El comunicat difon també algunes normes i arriba després que ProLiga demanés a Rubiales concreció sobre aquests play offs. Finalment, Rubiales anirà a judici per una presumpta agressió a una dona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats