Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hLa Vall de Boí, escenari d’una jornada tècnica de la marca Pobles amb EncantEs va fer també la presentació del projecte europeu Charm


La Vall de Boí ha estat aquesta setmana, durant tres dies, seu de la jornada tècnica de la marca Pobles amb Encant i de la presentació del programa europeu Charm. Els actes han estat organitzats per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Marca Pirineus, del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida, l’Ajuntament de la Vall de Boí i el Patronat de la Vall de Boí. 

Cal recordar que al febrer de 2019, Taüll va ser guardonat amb el distintiu que l’acredita membre dels 15 Pobles amb Encant de Catalunya. La jornada, presentada per l’alcaldessa del municipi, Sònia Bruguera, i pel regidor de Turisme, Albert Palacín, es va aprofitar per donar a conèixer a tots els representants de la resta de pobles amb encant de Catalunya assistents a la jornada. Finalitzada la jornada tècnica, es va fer la presentació del projecte europeu Charm, adreçada específicament a les empreses i entitats locals de la Vall de Boí.

FOTO: Ajuntament de la Vall de Boí

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats