Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Laura Peña amplia el seu contracte amb el Cadí la Seu fins al 2022La base va suplir de forma brillant a Yurena Díaz


La jove jugadora de Vilassar de Mar ha brillat amb llum pròpia en aquesta primera temporada al Cadí la Seu.

Després de la desafortunada lesió de Yurena Díaz, Laura Peña va fer un pas endavant molt important per intentar suplir de la millor manera la seva baixa durant bona part de la temporada.

"És una notícia fantàstica!", va declarar l'entrenador de l'equip, Bernat Canut. El tècnic del Cadí la Seu també va destacar que "és una jugadora intel·ligent amb molt bàsquet dins i amb molt recorregut per davant. Un dels cervells de l'equip i cada vegada amb més poder de direcció". Laura Peña va fer una valoració de la seva primera temporada al club i de la renovació del seu compromís: "Quan se'm va oferir la idea d'ampliar el contracte no ho vaig dubtar, ja que considero que la ciutat de la Seu d'Urgell i el Cadí són el millor lloc per seguir creixent com a jugadora ", ha manifestat.

"He estat molt a gust i tot és gràcies a la seva gent i a tots els que envolten el club. El Cadí la Seu m'ha donat l'oportunitat de poder viure experiències molt enriquidores que estic segura que en un futur em serviran per seguir ajudant a l'equip ", va destacar la jugadora. Peña afrontarà nous reptes amb un Cadí la Seu que aspira a confeccionar un equip de màxim nivell per aspirar a cotes ambicioses.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats