Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’empresa de tractors MTZ vol obrir mercat a Espanya des de Lleida
Un grup de directius de l’empresa fabricant de tractors MTZ Belarus es desplaçaran a Lleida per portar a terme els dies 24 i 25 de setembre, en el marc dels actes presencials previstos durant la Fira de Sant Miquel, diversos actes destinats a obrir mercat a l’Estat espanyol i al sud d’Europa. La presència de la delegació bielorussa és el resultat de l’acord signat l’any passat entre la Fira de Lleida i la fira agrícola Belagro per impulsar contactes comercials entre ambdues parts, i especialment de les gestions portades a terme per Cristian Balcells, cònsol honorari de Bielorússia a Catalunya. La missió comercial certifica el paper “estratègic” que té la Fira de Sant Miquel dins del món agrari.  

Així doncs, el 24 de setembre els representants de MTZ Belarus mantindran reunions amb els principals distribuïdors i tallers mecànics de tractors de Catalunya per tal de cercar aliances comercials. 

L’objectiu d’aquestes reunions no és altre que agilitar l’inici de la comercialització dels tractors i, a més, poder preparar el terreny per ampliar la participació de la firma a l’edició de Sant Miquel del 2021 amb l’exhibició dels seus vehicles.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats