Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Llevadores de Lleida reinicien les sessions de preparació al part i recuperació del sòl pelvià de manera virtualTres llevadores imparteixen les sessions en línia dos cops per setmana


El servei d’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR Lleida) s’ha reinventat per continuar tenint cura de la dona embarassada i la que acaba de donar a llum gràcies a la iniciativa de tres llevadores que ofereixen sessions de preparació per al naixement per parelles, impartides de forma telemàtica dos dies a la setmana i d’una hora de durada.

En aquestes sessions es parla de la preparació abans del part, del procés del part, del puerperi, del nadó (amb les seves necessitats físiques i emocionals) i de l’alletament matern.

Les persones interessades en aquestes sessions no cal que s’inscriguin, només cal que es connectin a la web www.informares.cat/classes-on-line-llevadores. Són grups oberts, això vol dir que en qualsevol moment la persona interessada es pot afegir al grup.

Una altra de les ofertes en línia és la recuperació del sòl pelvià. Aquesta activitat es desenvolupa com a grup tancat, de manera que la dona cal que contacti amb la seva llevadora de referència perquè li expliqui què cal fer.

D’altra banda, s’ha creat un compte a Instagram (@assirlleida) per poder difondre informació sobre altres xerrades que puguin oferir els professionals de l’Atenció Primària i que es facin en línia. Les llevadores responsables d’aquesta iniciativa són Yolanda Florensa (CAP Bordeta-Magraners), Sònia Capdevila (CAP Cervera) i Dolors Creus (Coordinadora de l’ASSIR Lleida).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats