Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Magraners reclama a la Paeria que elimini els abocaments incontrolatsMolts ciutadans aprofiten la situació per llençar escombraries


L'Associació de Veïns de Magraners va tornar a reclamar ahir a la Paeria que retiri les tones de runa abocats des de fa temps a l'esplanada propera a el camp de futbol.

Els veïns de Magraners recorden que la majoria dels enderrocs (asfalt, formigó i restes de voreres) procedeixen de les obres que es van realitzar al barri de l'Noguerola. Els camions van transportar el material fins al solar dels afores de Magraners, entre el camp de futbol, ??l'hangar i la variant sud.

El president de l'Associació de Veïns de Magraners, Juan Gallardo, va comentar que tot i que l'Ajuntament de Lleida ja va procedir fa setmanes a la neteja de part de la zona, alguns ciutadans s'aprofiten de la situació per a realitzar nous abocaments incontrolats de runes -i fins i tot escombraries-, amb el conseqüent perjudici al medi ambient.

Gallardo va dir que l'entitat veïnal va lliurar un document al Registre General de la Paeria on s'exposava la situació dels abocaments incontrolats i es demanava el consistori que realitzés els treballs de neteja necessaris. Davant el silenci administratiu, el líder veïnal insistirà aquesta setmana amb la reivindicació dels veïns de Magraners.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats