Lleida
9/25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


PIMEComerç Lleida presenta una nova app per fomentar el comerç de proximitatPermet veure els catàlegs amb el mòbil i rebre a casa el producte o recollir-lo a la botiga


PIMEComerç Lleida ha presentat avui la nova aplicació 'lacompra', que permet els clients comprar als comerços, restauradors i productors de proximitat visualitzant cada catàleg a través del mòbil i rebre a casa el producte o bé recollir-lo a l'establiment.

L’objectiu de lacompra és aportar una solució immediata i vàlida a tot Catalunya que suposi una alternativa real a les grans plataformes internacionals de venda online. El sistema facilita als comerciants una eina per digitalitzar el seu comerç físic i vendre sense necessitat de crear una botiga virtual.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha expressat el suport de la Paeria a l’aplicació. Ha assegurat: “des de l’ajuntament donarem suport a totes aquelles iniciatives que vagin encaminades a desenvolupar les eines digitals per impulsar l’economia i, en concret, el comerç de Lleida que tant ho necessita”. La regidora ha apostat per incidir en la digitalització del sector comercial de Lleida com a una de les vies per revertir els efectes econòmics de la Covid-19.

L’app lacompra s’ha presentat a la seu de Pimec Lleida i hi han assistit la regidora Marta Gispert; el president de PIMEComerç Lleida, Manel Llaràs; el president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera; i el membre de la junta de l’Associació de Comerciants de la Bordeta, Xavi Orobitg.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats