Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Reobren el pont de formigó de Rufea danyat per la riuadaD'altra banda, segueix la millora en l’accés al Pont del Boc, al Camí Vell d’Albatàrrec.


El pont de formigó sobre el riu Segre a l’alçada de la partida de Rufea torna a ser accessible després de restar tancat durant setmanes. Fa un mes, un arbre arrossegat per la riuada del Segre va quedar encallat al bell mig del pont de formigó. Això va fer que el pas estigués barrat als vehicles durant unes setmanes, tot i que ciclistes i fins i tot motoristes creuaven.

Aquest pont sobre el riu és transitable durant gairebé tot l’any, però quan creix el cabdal del Segre, l’aigua passa per sobre i cal prohibir el pas. A banda de l’arbre encallat, la forta corrent d’aigua va arrossegar terra i asfalt al marge dret del riu, de manera que els vehicles de quatre rodes no podien creuar.

Tanmateix, ara s’ha cobert la zona amb grava i és transitable, tot i que des de la Paeria es va informar ahir que la senyalització ho prohibeix. Tanmateix, s’han tret les cadenes que barren el pas i la gent hi accedeix. Les millores no han estat fetes per la Paeria, de manera que tot indica que ho han fet els pagesos o, en el seu cas, la CHE. Per altra banda, segueix la millora en l’accés al Pont del Boc, al Camí Vell d’Albatàrrec.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats