Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hTallada 45 minuts la carretera L-702, a Castelldans, per la caiguda d’una roca granMentre es van realitzar les tasques de retirada de la pedra es va donar pas alternatiu a la via.


La carretera L-702, al seu pas per Castelldans, va quedar ahir tallada durant 45 minuts, entre les 17.50 hores i les 18.35 hores, per la caiguda al quilòmetre 16,5 d’una pedra gran que ocupaba un carril de la circulació, segons van informar els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit (SCT). En tenir coneixement de la situació ràpidament fins a la zona es van desplaçar els agents dels Mossos d’Esquadra i tècnics de l’ajuntament que van retirar la citada pedra de la carretera.

Paral·lelament, mentre es van realitzar les corresponents tasques es va donar pas alternatiu a la via. L’alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, va explicar que es tracta d’una zona on habitualment hi ha desprendiments perquè “en el seu moment, quan es va realitzar la carretera, no es va fer la feina ben feta”. Per altra banda, cal recordar que el dilluns la C-233, a la Granadella, va quedar tallada per un despreniment d’una roca de grans dimensions i es va reobrir totalment el dimarts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats