Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Un home de 37 anys accepta dos anys de presó per mantenir una relació sentimental amb una noia de 14 anys a VilallerL'Audiència de Lleida prohibeix a l'acusat comunicar-se o acostar-se a la noia durant tres anys


Un home de 37 anys ha acceptat dos anys de presó per un delicte d'abusos sexuals després de reconèixer que mantenia una relació sentimental amb una noia de 14, a Vilaller (Alta Ribagorça) ja que la llei marca que l'edat mínima de consentiment sexual és 16 anys. Les parts han acordat també que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la noia a menys de cent metres durant tres anys.

L'acusat, D. R C., de 37 anys en el moment dels fets, va iniciar a començaments de juliol del 2018 una relació sentimental amb una noia de 14 anys, que va durar fins a l'agost del 2018. Durant aquests dos mesos, i sabent l'edat de la noia, l'acusat se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller, per evitar que els veiessin, la petonejava, l'abraçava i l'asseia a la falda.

Segons el Codi Penal, si un adult té relacions amb una persona menor de 16 anys, tot i que aquestes siguin consentides, podrà ser condemnat per abusos sexuals a una pena d'entre 2 i 6 anys de presó, i a una pena d'entre 8 i 12 anys de presó si hi ha penetració.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats