Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


'Us trobem a faltar'L'inesborrable record de Juanjo Garra i Emili Vicente segueix molt present en l'aniversari de la seva mort


No és una setmana qualsevol. Avui fa set anys que Juanjo descansa en pau al Dhaulagiri. Dilluns es van complir tres des que Emili ens va deixar.

Impossible trobar algú que et digui una mala paraula sobre ells. Perquè si en alguna cosa hi ha unanimitat en un món tan ple d'egos com és el de l'esport és que tots dos eren bona gent. Excelsos en el professional i irreprotxables en el personal.

Per això aquesta setmana està sent especialment complicada perquè els records s'amunteguen. En el cas de Juanjo, la seva gent es trobava cada any al pavelló que porta el seu nom per recordar. Aquest any el coronavirus ho va impedir però no va poder evitar que gràcies a una iniciativa de l'Associació Esportiva Km0 la trobada fos virtual i, cadascun pel seu compte, acudís al Tossal de Moradilla per fer-se una foto que ha acabat formant diversos muntatges com el que s'adjunta en aquesta informació.

Pel que fa a l'Emili, el món de el futbol català també ha tingut un sentit record cap a la seva figura a través de les xarxes socials. I és que us Trobem a faltar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats