Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Vielha e Mijaran avança en l'obertura dels seus serveis públics en la desescalada de la fase 2El Palau de Gel obre les piscines per a l'ús esportiu amb limitacions i la Biblioteca General de Vielha ofereix el servei del punt de lectura i estudi en la instal·lació amb un aforament del 30%


El Palau de Gel torna a obrir les piscines interiors amb certes limitacions, amb l'entrada de la Vall d'Aran en la fase 2 de desescalada. Amb aquesta obertura parcial, es permet una persona per cada carrer d'entrenament en la piscina gran i un total de quatre persones en el vas complementari. Per a reservar torn en les piscines serà necessari demanar cita prèvia en el telèfon 973642864, i només serà disponible per als abonats.

De dilluns a divendres, l'horari d'ús al matí serà de 9 a 10 i d'11 a 12, i a la tarda de 15 a 16, de 17 a 18, de 19 a 20 i de 21 a 22. Els dissabtes l'horari serà de 12 a 13, de 16.30 a 17.30, i de 18.30 a 19.30. Per tant, l'ús màxim de la piscina per persona serà d'una hora, deixant marge per a netejar i desinfectar les piscines. Serà obligatori l'ús del casquet de bany i de les xancletes, i tots els objectes personals s'hauran de mantenir en un perímetre de distància de 2 metres de seguretat, evitant el contacte amb la resta d'usuaris.

Així mateix, es podran usar els vestuaris durant el temps que dura cada torn, i els 20 minuts posteriors a la seva finalització. Una vegada acabat aquest temps no es podrà accedir, ja que es procedirà a la neteja i desinfecció de l'espai.

És necessari recordar, que és obligatori l'ús de la màscara en els espais comuns del Palau de Gel i també en el moment de demanar i retornar les claus de la pista de pàdel i frontó.

A més, també s'amplia l'espai habilitat a la Biblioteca General de Vielha. A partir d'ara, es podran usar els punts lectura en un terç de la seva capacitat. Serà necessari demanar cita prèvia i el temps serà limitat. Així mateix, la sala d’accés a wifi serà d'un màxim d'una hora. De moment, la secció infantil romandrà tancada, i tampoc hi haurà premsa, per motius de seguretat.

“Poc a pocs avancem en l'obertura de les instal·lacions municipals. Amb l'ús de les piscines del Palau de Gel i de les sales de la Biblioteca General de Vielha, garantim que els ciutadans/nes puguin gaudir d'aquests espais, sempre respectant les limitacions decretades pel govern de l'Estat”, comenta l'alcalde Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats