Lleida
7/19° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Detingut un veí d’Albesa per la seva presumpta relació amb el ‘narcosubmarí’ arribat a GalíciaEs tracta de la setena persona arrestada per aquest cas


Un veí d’Albesa va ser detingut dimecres per la seva presumpta relació amb el ‘narcosubmarí’ interceptat el passat desembre a la ria d’Aldán, a la província de Pontevedra, amb 3.000 quilos de cocaïna al seu interior, van informar fonts properes al cas. De fet, el mateix dia es va registrar el seu domicili de la localitat lleidatana i ahir va declarar per videoconferència als jutjats de Balaguer.

Es tracta de la setena persona detinguda en relació a aquest cas i, de la mateixa manera que l’arrestat el desembre passat a València, és sospitós de participar en l’organització de la descàrrega de la droga i donar cobertura als tripulants del semisumergible. Tots els arrestats prèviament van ser enviats a presó acusats d’un delicte de tràfic de drogues.

El submarí portava 152 fardells de cocaïna, encara que posteriorment els encarregats d’inspeccionar el submergible van trobar al seu interior un més d’uns 25 quilos. Les investigacions van començar quan el Centre d’Anàlisi i Operacions en matèria de narcotràfic (MAOC) va alertar el Centre contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO) que la nau es dirigiria a Espanya per l’Atlàntic.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats