Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Joan Talarn, “sorprès” per la decisió del confinament, però apel·la a la salut dels ciutadansLa Diputació de Lleida també va anunciar que retrocedia en la seva intenció reincorporar el personal


El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va reconèixer ahir en una entrevista a RAC 1, que l’havia sorprès l’anunci del tancament de la comarca del Segrià, ja que divendres a la tarda s’havia dit el contrari. Tot i això, Talarn va explicar que “ja feia dies que preveiem que si la situació seguia empitjorant no hi hauria més remei”.

Des de la Diputació es va voler fer una crida a la responsabilitat de la ciutadania i el president va lamentar “la baixada de despesa al territori que provocarà el tancament, però cal recordar que per davant de tot hi ha d’anar la salut”.

Talarn va recordar que des de fa mesos la Diputació ha estat col·laborant amb ajuntaments i institucions per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia, com per exemple “sufragant gairebé tots els costos dels hospitals de campanya instal·lats en alguns hotels de la ciutat de Lleida”.

La Diputació de Lleida també va anunciar que retrocedia en la seva intenció reincorporar el personal i l’obertura dels espais públics i se seguirà teletreballant fins que s’acabi la situació actual.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats