Lleida
15/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La intensa boira obliga a tallar durant deu hores l’autopista AP-2 entre Lleida i les Borges BlanquesEl trànsit es va haver de desviar cap a l’N-240 des de les 4.30 fins les 14.30 hores, quan es va normalitzar la situació a la via


L’autopista AP-2, entre Lleida i les Borges Blanques, va estar ahir tallada durant un total de deu hores arran de la intensa boira que hi havia a la zona. De fet, la visibilitat es va reduir a 75 metres. En aquest sentit, segons van informar el Servei Català de Trànsit (SCT), a les 4.30 hores es va activar el procediment d’actuació davant la presència de boira intensa a l’autopista, el que va implicar tallar el tram comprès entre els quilòmetre 140 i 161. Davant d’aquesta situació, es van haver de fer desviaments cap a l’N-240, és a dir, en sentit sud el trànsit es va desviar per la sortida 7 a les Borges Blanques i per la número 6 en sentit nord. De la mateixa manera, Trànsit demanava prudència, que es moderés la velocitat, que es mantingués la distància de seguretat i que s’utilitzessin les llums antiboira a l’AP-2 entre Soses i Lleida (un total de 19 quilòmetres) i a l’A-2 entre les localitats de Soses i Bell-lloc d’Urgell, punts en els que també hi havia boira intensa.

Finalment, a les 14.30 hores, després de deu hores tallada, es va reobrir l’AP-2, entre Lleida i les Borges. Segons van explicar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), la visibilitat havia millorat, “tot i que encara hi ha un banc de boira i cal moderar la velocitat i mantenir la distància de seguretat”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats