Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La Pobla de Segur premia amb 30 euros per gastar al municipi als joves del camp de treballAls treballs de voluntariat hi participen 38 joves i estan pensats per fer a l'aire lliure


L'Ajuntament de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, ha posat en marxa el camp de treball local per a joves de 12 a 18 anys. Es tracta de tasques de voluntariat al municipi que consisteixen manteniment dels espais públics, creació de murals, obertura de la botiga del Jardí dels Llibres i creació de dues rutes de Geocaching. Els 38 joves que participen en aquestes activitats com a voluntaris rebran una recompensa de 30 euros per gastar als comerços de la Pobla. Amb aquesta iniciativa s'aconsegueix un doble objectiu; premia als joves voluntaris i ajudar a la reactivació de l'economia del municipi.

Amb el camp de treball l'ajuntament ha volgut oferir una activitat per als adolescents que els sigui atractiva i, sobretot aquest any, un espai de lleure que els permeti fer activitats a l'aire lliure després dels mesos de confinament.

Sílvia Servent, regidora de Joventut, ha explicat que "ha estat una prioritat mantenir el camp de treball perquè aquest any era més necessari que mai".

El camp de treball es desenvolupa els matins i els participants fan 10 hores de voluntariat. Servent ha explicat que l'objectiu del projecte és "promoure la participació i el compromís dels joves" i, a més, crear vincles amb el poble.

A més, en aquesta quarta edició s'ha afegit una càpsula formativa obligatòria per a tots els participants que tractarà el racisme. Aquesta càpsula es durà a terme en coordinació amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de Talarn.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats