Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Les tasques preparatòries per al revestiment del nou túnel de Tresponts obligaran a donar pas alternatiu a la C-14Els treballs de muntatge del carro amb què es durà a terme s'allargaran entre dilluns i divendres de la setmana que ve


Les obres del nou túnel de Tresponts, a la carretera C-14, comportaran noves afectacions de trànsit a partir de dilluns i fins divendres de la setmana que ve. Així, les tasques preparatòries per al revestiment de la galeria, concretament el muntatge del carro amb el qual es durà a terme, requeriran l'ocupació d'un dels dos carrils de la calçada per on actualment es desvia el pas de vehicles a la zona de la boca sud del túnel. D'aquesta manera, s'hi donarà pas alternatiu en aquest punt mitjançant una regulació amb semàfors. A més, la circulació es tallarà totalment durant uns 10 minuts aquest dilluns com a conseqüència de l'operatiu que ha de dur a terme una grua de gran tonatge.

La nova infraestructura s'emmarca en les obres de condicionament d'aquest tram de la C-14 que està portant a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat i que suposen una inversió de més de 35 milions d'euros. Concretament, abasten un tram de tres quilòmetres entre la sortida d'Organyà i el túnel de Montant de Tost. L'actuació consisteix en l'eixamplament de la carretera i la millora del seu traçat per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. El futur túnel de Tresponts, d'1,3 quilòmetres de longitud, permetrà evitar el pas per un tram especialment sinuós d'aquesta via.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats