Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h


El ‘desDeCasa Fest’ se centra en les lletres i les arts escèniquesAquest festival en 'streaming' amb accent lleidatà es desenvoluparà dissabte i diumenge


Després de l'èxit obtingut el passat cap de setmana amb la primera trobada virtual amb la música, el 'desDeCasa Fest' se centra aquest dissabte i diumenge a les lletres i les arts escèniques, també amb accent lleidatà.

El segon lliurament proposada per l'associació Ilerdam Videas de l' 'desDeCasa Fest' donarà protagonisme aquest cap de setmana a les lectures i dramatitzacions en directe d'autors i actors amb un programa ampli i variat.

Aquest festival en 'streaming' amb accent lleidatà es desenvoluparà el dissabte entre les 17.00 i les 20.30 hores, i e i de les 17.00 a les 20.30 hores, tenint en compte que les intervencions són de 30 minuts.

Dissabte obre la iniciativa l'actor lleidatà Jordi Villacampa llegint el seu propi text, a qui seguiran Dolors Miquel amb la col·laboració d'Alba Mascarella; Pere Rovira, acompanyat per la seva filla Emilia Rovira; Carles Sanuy, recitat per ell mateix; Rosa Fabregat, llegida per Mari Pau Huguet; Teresa Ibars, per Violeta Porta, i Marta Alòs, per Txe Arana.l diumenge amb dues sessions: de les 11.00 a les 14.00.

Diumenge matinal serà torn de Jaume Pont, recitat per Aitana Giralt; Amat Baró, per ell mateix; Joan Margarit, per Abel Folk; Jordi Pàmias, per Núria Miret; Vidal Vidal, per Carles Gené, i Eduard Roure, per ell mateix.

La sessió de tarda serà amb Roser Guasch, llegida per ella mateixa; Josep Vallverdú, per Tatxo Benet i Ferran Aixalà; Pep Coll, per Eduard Muntada; Josep Borrell, per Toni Vilchez; Laia Noguera, per Cristina García; Carme Romia, per ella mateixa, i Josep Maria Sala-Valldaura, per Margarida Troguet.

El públic podrà participar durant algunes de les actuacions fent lectures o recitant l'obra de l'autor, d'aquesta manera, actors i autors interactuaran amb l'audiència que estarà seguint la segona part de el festival.

Els impulsors d'aquesta iniciativa confien en minimitzar la falta d'ingressos dels professionals amb aportacions voluntàries a les plataformes Bizum i PayPal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats