Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h


El mestissatge de Pajaro Sunrise arriba a Lleida al març en un concert únic a l'Espai OrfeóL'actuació s'emmarca dins del cicle de petit format de l'Orfeó Lleidatà


L'Espai Orfeó acull el proper 7 de març (20.30 hores. 15 euros) una nova cita de l'cicle Espai Acústics amb el concert únic a Lleida de Pajaro Sunrise.

Yuri Méndez Barrios, més conegut com Pajaro Sunrise (Lleó, 9 de agost de 1979) és un cantant, músic, compositor i productor discogràfic espanyol, que estilísticament oscil·la entre el pop, el folk, i la música electrònica cantada en anglès. Pajaro Sunrise va començar sent el projecte conjunt de Yuri Méndez i Pepe López. Durant la tardor de 2018 va arribar el seu setè àlbum, titulat W, que demostra el perquè de tanta expectació al seu voltant, ja que les seves cançons han format part de bandes sonores de pel·lícules, sèries de televisió i anuncis de tot el món.

En el marc de l'Espai Acústics, cicle de concerts de petit format que es va iniciar el passat 25 de gener amb l'actuació de Sandra Bautista i que va continuar el 15 de febrer amb el reeixit concert de Dani Flaco, en què va presentar el seu últim treball Al Alimón, arriba per primera vegada a Lleida la proposta de Pajaro Sunrise, tot un referent del pop i el folk amb una trajectòria a les seves esquenes de més de dotze anys.

El programa de concerts continuarà el 18 d'abril amb Le Nais, el projecte de Nadia Camarasa Castel (Balaguer, 1991), que oferirà en exclusiva el seu EP de debut When I Can not Speak but I Ca Sing. La jove cantant lleidatana proposa en aquest recull de quatre cançons missatges clars que criden a la revolució i al canvi personal i social.

El 16 de maig serà el torn de Joan Rovira. El cantautor de Camerles presentarà el seu àlbum Els dies millors, mentre que el 13 de juny Xarim Aresté tancarà el cicle amb un concert en el qual ens portarà de viatge per l'univers del seu disc Polinèsies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats