Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


El músic lleidatà Héctor Paredes estrena el projecte Crzy Paradise amb el single ‘El desengaño’El d’Almacelles torna després de 5 anys com a productor


L’artista d’Almacelles va iniciar el passat 20 de març aquesta etapa artística amb una cançó trap que arriba acompanyada d’un videoclip.

Héctor només té 25 anys, però ja és un veterà en el món de la música amb una llarga trajectòria, des que fa més d’una dècada feia les primeres passes amb uns amics a un estudi molt casolà en un garatge d’Almacelles. Les seves referències, el que escoltava llavors, explica el lleidatà a LA MAÑANA, eren grups o rapers com Violadores del Verso, Falsa Alarma, Snoop Dogg o Tupac Shakur. Després d’aquells inicis, marcats per la il·lusió de l’adolescència, va integrar com a raper i DJ -amb el nom de Walls- del grup Tremendosrap, formació va tenir un notable èxit i va telonejar músics com Rapsusklei o Tote King. 

Als 20 anys, però, Héctor va passar-se a la producció musical i fa tres va marxar a viure a Girona. “Lleida ja la tenia molt coneguda i a l’estar més a prop de Barcelona, és millor a nivell de contactes”, diu. Allà va muntar un home studio i no li ha mancat feina en tot aquest temps, fent bases instrumentals per a altres artistes; especial és la seva relació amb l’estudi d’enregistrament independent lleidatà PutoStudio, amb qui “treballo moltíssim”.

Després d’aquest temps, però, ha tornat amb aquest nou projecte sota el nom de Crzy Paradise, que s’estrena amb la cançó El desengaño. L’artista lleidatà explica que “ja tenia ganes de fer un nou projecte de música urbana, amb un toc de psicodèlia, per intentar mostrar el meu propi so i el meu propi món”. El single ve acompanyat per un videoclip realitzat per Alex Alcalde, rodat en diverses localitzacions, sobretot a Almacelles i Girona. Per Héctor, la faceta audiovisual és “molt important, ja que els videoclips són una de les millors formes d’apropar-se al públic”.

De moment, la resposta a aquesta primera cançó l’està deixant satisfet. “Està agradant força i ja hi ha moltes reproduccions a Youtube”, diu. A més, aquest serà el primer d’una sèrie de singles que ja estan gairebé enllestits en què barrejarà diferents estils musicals basats en la cultura urbana i que aniran apareixent al llarg del 2020, cadascun amb el seu vídeoclip també. Així, està previst que al 2021 es pugui publicar el primer àlbum de Crzy Paradise, que estarà format per totes aquestes cançons i que s’espera que sigui l’inici d’una fructífera carrera.

El coronavirus no afecta massa l’activitat dels productors

Malgrat la situació causada pel coronavirus, la de productor musical és una de les professions que no ha perdut gaire activitat. “Ara mateix tinc molta feina, tothom està escrivint i cantant i no para d’arribar-me material nou”, diu Héctor.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats