Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


El recopilatori 'Estrats 2' es decidirà entre 52 propostesEl segon volum de l'àlbum inclourà un tema d'una vintena de formacions musicals de Lleida


El projecte 'Estrats. Sons de Ponent 'es consolida com a referent de la promoció musical a la demarcació de Lleida. Un cop tancat el termini de presentació s'han comptabilitzat 52 propostes de diversos estils.

El Servei de Joventut 'Jove Segrià' reafirma així la bona salut de la producció i emergència musical a Ponent i molt en concret a la comarca de Segrià. Dels 52 projectes aspirants, 29 són de formacions amb integrants de diversos municipis d'aquesta comar ca, a més de comptar amb altres com la Noguera, el Pla d'Urgell, l'Urgell, les Garrigues, la Segarra, el Pallars Jussà i la Val d'Aran.

En relació amb els treballs presentats l'organització destaca la gran varietat i diversitat tat d'estils, amb una major presència de el rock i el rap, així com el creixement de música trap i músiques urbanes, el punk i el postpunk, la música d'arrels tradicionals, el pop, l'indie, l'electrònica, el dub, la rumba i el mestissatge.

En aquests moments s'està treballant per analitzar totes les sol·licituds presentades a fi de poder arrodonir el recopilatori definitiu amb 20 o 22 formacio cions. De forma paral·lela s'està confeccionant el disseny de el CD, les tasques de producció i totes les accions de difusió. En quan to a les dates de presentació tot queda en l'aire segons l'evolució de l'actual crisi.

Al setembre de l'any passat es presentava el primer volum, 'Estrats. Sons de Ponent. Vol. 1 ', un CD recopilatori amb 20 grups amb el suport econòmic i tècnic de la Direcció General de Jove tut i de' Jove Segrià '. Aquesta iniciati va arribar a una entesa amb 'Enderrock' que va portar de les mil còpies inicials a les 8.000 definitives.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats