Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


El teatre lleidatà exporta el seu talent artístic a la prestigiosa fira FETEN



El Centre de Titelles, Toc de Fusta i Holoqué presentaran les seves peces


El Centre de Titelles, Toc de Fusta i Holoqué són les tres companyies lleidatanes que participaran del 9 al 14 de febrer a la 29a edició de FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón.

El Centre de Titelles de Lleida participarà amb l’espectacle On vas Moby Dick?, una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville que explica la història de la gran balena blanca pensada a través de la narració d’en Tim i la Kalim. Toc de Fusta representarà a la ciutat asturiana L’Atelier, un curiós taller on el joc és necessari per accionar a distància serres i martells i que dóna al públic la possibilitat de descobrir, jugar i fer funcionar tots els seus enginys. Per últim, la companyia Holoqué de Bellpuig portarà a la fira FETEN La caixeta, un relat sobre el despotisme i els amors prohibits en un cosmos regit per la música i la dansa a través de dues ballarines que descansen al capdamunt d’una caixeta de música gegant.

A banda, de les tres companyies lleidatanes, el teatre català estarà ben representat a FETEN amb 16 companyies més, encapçalant juntament amb Astúries la presència de l’Estat espanyol a la fira. Durant sis dies, es podran veure un total de 90 companyies, seleccionades d’entre les més de 850 propostes rebudes, de les quals 17 són estrenes i més de 200 actuacions. A més, la programació es completarà amb produccions de vuit companyies internacionals. La fira FETEN és una trobada de referència que reuneix cada any més de 700 professionals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats