Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


Koers cedeixen el seu tema 'Ballarem' per a una coreografia de 'fitness'La banda lleidatana llança ‘Som’ d'avançament del seu àlbum ‘That Day’


Els lleidatans Koers ja tenen a punt el seu nou àlbum, 'That Day' (Halley Records), que veurà la llum aquest divendres amb 12 temes. Fa uns dies, Koers van llançar una original proposta per a tots els seus fans convidant-los a enviar imatges des de les seves cases cantant i ballant la cançó 'Som' que va servir per al llançament del corresponent videoclip.

Per a diumenge que ve, a les 12.00 hores, l'Ajuntament de Barcelona convoca a la ciutadania als balcons per a fer una sessió de 'fitness' simultània a ritme de 'Ballarem', el tercer tema del nou àlbum dels lleidatans. La iniciativa s'emmarca en la campanya de promoció de l'esport ciutadà 'Barcelona es mou dins de casa'.

Per a això s'ha creat una coreografia dissenyada per a l'ocasió que està disponible al canal de YouTube de BCN Esports per a anar practicant fins al dia del gran repte. La coreografia s'ha creat amb 'Ballarem' de Koers, els qui han cedit els drets d'autor. A més s'anima també a aquelles persones i famílies que facin la sessió que es gravin en vídeo i ho enviïn.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats