Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h


La Coral del Sant Josep de Tàrrega inicia a Balaguer la gira del seu espectacle ‘Sobreviuré’El concert reunirà prop de 300 cantaires dalt de l’escenari i el preu de l’entrada, 5 euros, es destinarà a l’associació ACIM


La Coral del Sant Josep de l’escola Vedruna Tàrrega inicia el pròxim 22 de març a Balaguer la gira benèfica del seu espectacle ‘Sobreviuré’.

Prop de 300 persones pujaran dalt de l’escenari del Teatre Municipal de Balaguer en el primer dels concerts de la gira que la coral lleidatana efectuarà al llarg del 2020 a Andorra, Barcelona, Manresa i Tàrrega. L’espectacle, que començarà a les 18.00 hores (amb una aportació de 5 euros que es destinarà a l’Associació Catalana per la Infància Maltractada), és una història fictícia a ritme de clàssics del rock del segle XX versionats i adaptats en català per a conjunt coral.

En un país imaginari s’hi prohibeix la música i tot allò que es relaciona amb ella. Els habitants, que no poden viure sense la seva companyia han de marxar i s’embarquen en un llarg viatge pel mar en busca d’allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. La peça reflexiona sobre la importància de les coses materials en les nostres vides.

La Coral del Sant Josep fou creada el 2007 pel músic balaguerí i actual director Carles Fortuny. Durant els 12 anys d’història, més de 300 cantants i alumnes de l’escola Vedruna Tàrrega han passat per la formació. Aquest és un projecte que, per damunt de tot, vol ensenyar uns valors implícits als joves com el companyerisme, el treball en equip, la responsabilitat o la disciplina. Sobreviuré, es va estrenar el 3 de maig del 2019 a Tàrrega.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats