Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h


La lleidatana Dwayna ofereix un 'bolo' el dissabte a YoutubeL'artista està treballant a casa en els seus dos nous discs


"Aquestes setmanes de confinament obligatori les aprofito per a anar ultimant a casa els detalls dels dos nous discs que estic preparant", revela a LA MAÑANA Laia Melgosa, coneguda artísticament com Dwayna, qui a més anuncia que aquest dissabte farà un concert 'online'.

L'artista lleidatana ha divulgat per les xarxes la cita concertística de demà dissabte, a les 12 del migdia, per a l'accés del qual cal contactar amb el seu canal de Youtube (ladydwayna) on es troba el link d'accés. "Els interessats es poden subscriure al canal i posar-se en espera per al concert, ja que així t'avisa una mica abans de començar", explica, recordant que ja va fer una cosa similar fa uns dies.

Dwayna recrearà un repertori de cançons pròpies combinades amb algunes de les seves versions personalitzades, acompanyant-se preferentment del piano, si bé no descarta penjar-se la guitarra en algun passatge d'aquest. Òbviament, aquest directe el farà des de l'estudi que té muntat en la seva pròpia casa, per la qual cosa serà en solitari i servirà per a avançar alguna peça nova.

La compositora ha tancat el tracte amb la discogràfica Temps Rècords de cara als nous discs en els quals està treballant, un com a solista i acompanyada únicament pel piano que portarà per títol 'Limfa', que apareixerà signat com Dwayna Klass, i l'altre que serà el quart amb els seus músics habituals que es titularà 'Einherjer' i que apareixerà com Dwayna & The Band.

El passat 10 de març, pocs dies abans del confinament, la pianista i cantant va estar rodant el videoclip de 'Horse Tail' en diferents escenaris de la Vall d'Aran, especialment en el llac Bassa d'Oles i a Sant Joan de Toran, comptant amb la videoproducció de Tania Gabel i fotografia de Francesc Prim: "Va ser una experiència meravellosa", diu.

Aquest audiovisual servirà per al llançament de 'Limfa', que serà el primer àlbum que veurà la llum. A continuació serà torn de 'Einherjer' que prendrà relleu als seus tres anteriors lliuraments: 'Els núvols de la fira', 'El guardià de somnis' i 'Contes sense llegendes'.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats