Lleida
15/33° C (sol)
97% 26 km/h


Lo Pardal Roquer envia un tema diari a Lleida des de la llunyana EscòciaEl músic lleidatà està confinat en aquell país i connecta així amb la seva terra


El músic, compositor i peda go lleidatà David Esterri, enfundat en el seu 'alter ego' com Lo Pardal Roquer, es troba amb finat a Escòcia i des d'allà en via un tema diari a Lleida a través del seu canal de Youtube. "La meva família estudia aquí i jo vaig venir amb l'últim vol, de manera que no podem tornar", explica a LA MAÑANA des de la distància.

Per mantenir-se en contacte amb la seva terra, "cada dia envio una salutació en forma de cançó, generalment als matins a través del meu canal de Youtube", diu. La primera 'salutació' va ser per al Conservatori de Música on imparteix classes, dins de la iniciativa de 'La música des dels balcons'. Com a autor que és de 'Sóc de l'Oest', aquest himne va ser el que van cantar i van tocar tots des dels balcons.

Lo Pardal Roquer es mostra molt optimista des d'aquelles llunyanes terres però sempre amb el cor posat en la seva Lleida natal. Per això, "a partir del primer vídeo vaig decidir fer un cada dia amb el que tinc a mà per animar els nostres seguidors, que són pocs però bons. És com un dietari musical", conclou.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats