Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Música, contes i poesia al 'Cabaret Patufet'Smfaina de Colors arriba a Lleida amb un dels seus espectacles més clàssics


L'Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dissabte (18.30 hores) la segona proposta del cicle de concerts familiars de la Fundació Orfeó Lleidatà.

La companyia d'Argelaguer Samfaina de Colors, integrada per Mirna Vilasís i Xavi Murcia torna a Lleida amb un dels seus espectacles més recognoscibles, 'Cabaret Patufet', creat el 2012 i que ja ha estat vist per més de 125.000 espectadors en més de 300 funcions.

Mirna Vilasís explica a LA MAÑANA que “ens el demanen molt, ha quedat ja com un clàssic i no el retoquem” i afegeix que “és un espectacle de varietats, un cabaret petit, amb números solts encara que ben lligats, molt rodó”, on es barregen els clàssics 'El Patufet' i 'La Rateta Presumida' i en què es combinen la música, les cançons tradicionals, la poesia, els contes o les endevinalles per als més petits.

Samfaina de Colors treballa per al públic infantil, però ho fa amb la mateixa dedicació i qualitat que en les propostes individuals de Mirna i Xavi –els tres projectes estan integrats en la productora i discogràfica Discos a mà–. “L'única diferència és que Samfaina potència la part visual i acotem el vocabulari perquè els petits ho puguin entendre”, diu Mirna, i afegeix que “a més, també treballem per als adults que acompanyen els nens”.

Després de més de 30 anys de trajectòria i sent referència en la música infantil, Samfaina de Colors continua creant amb la mateixa passió i té en marxa un nou espectacle que tractarà el tema dels valors. “Els creadors no volem escapar del que s'està vivint, serà senzill i sense adoctrinar, però volem que parli de valors”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats