Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h


Músics i solistes lleidatans posen humor i realitat al confinament amb una cançó sobre la Covid-19Fins a 14 intèrprets de tota Catalunya uneixen les seves veus per explicar com viuen la crisi a ‘Fot el camp coronavirus’


Catorze grups i solistes d’orquestres d’arreu de Catalunya, gran part de Lleida, han unit les seves veus per cantar una original i alegre cançó per fer front a aquests difícils dies de confinament.

Fot el camp coronavirus és el títol d’aquesta cançó i videoclip  que han fet diversos músics catalans i lleidatans per explicar en clau d’humor la realitat de la situació amb la qual estem convivint a causa de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta d’un tema alegre i ple d’esperança. La idea, així com la lletra i música, és original de Maria Alba Sabata, i el músic basc José Ramón Tarrio “Ramonxu”, que són els components d ?Acordies Duet de Solsona, amb la col·laboració i aportacions en la lletra de Pep Marqués.

La cançó ha esdevingut tot un èxit i està causant furor a les xarxes, amb més d’un miler de visualitzacions a Youtube des que es va publicar el videoclip la setmana passada. Cal ressaltar que els músics que han participat no s’han reunit de forma física  i que cadascú s’ha encarregat de fer la seva aportació, musical i de veu i imatge. 

Els qui han donat vida al projecte són: Acordies Duet, Agustí i els seus teclats, Banda Sonora, Belén, Duet d’Ambient, Duet Xanadú, Joan Altarriba, Josep M. d’Avinyó, Jordi Bruch, Jordi Caselles, Margarita Torner, Pep Marqués, Teresa Subirà i Vives Veus, que amb una música enganxosa recorden que “ara els ocells se senten més i el silenci és molt més fort”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats