Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


Neix a Lleida una nova associació per crear sinergies entre músicsEl president, Joan Baró, explica que un dels objectius és dignificar i professionalitzar el sector


Després d'alguns intents que no van fructificar, un grup de músics de Lleida ha creat l'associació 'Músics a Ponent'.

El president de la nova associació, el músic Joan Baró, explica a LA MAÑANA que era molt necessària la seva creació perquè fins ara "cadascú ha anat al seu aire" i enumera alguns dels principals objectius que té l'entitat.

"El primer és fer confluència entre nosaltres, crear xarxes i compartir coneixements i recursos i després volem dignificar i professionalitzar el nostre sector, encara que també es poden veure beneficiats aquells que no volen ser professionals", comenta Baró. A més, un altre dels punts clau és la possibilitat de tenir més força en les interlocucions amb les administracions públiques, que de vegades no saben què fer o institucions privades. "Creiem que podem ser de gran ajuda", diu Joan i afegeix que "a Lleida hi ha creativitat i talent, es fan coses molt interessants, però falten espais perquè el talent pugui florir".

L'associació, que va ser registrada el passat dissabte, convida a tots els músics de Lleida, tant professionals com amateurs, a conèixer-la a través de les seves xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram (@musicsaponent) i a fer-se socis, ja que "com més siguem, més podrem aconseguir". De moment, no són massa, però" la llavor ja està posada i tenim força i ganes de seguir endavant ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats