Lleida
18/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Albert Aliaga, escollit president del Força LleidaEl directiu passa el tràmit electoral


La cita va ser de nou telemàtica al Barris Nord, però a això de les 21.30 hores el fins ara vicepresident del Força Lleida, Albert Aliaga, va passar el tràmit electoral i es va convertir en el nou president de club.

L'empresari Albert Aliaga substitueix Félix González, que es dedica a l'advocacia de professió i que ha comandat els designis de l'entitat durant vuit anys.

Albert Aliaga accedeix a la presidència després que prospera-se la moció de censura contra el president sortint, Félix González, amb vuit vots favorables a el relleu dels 11 directius socis de l'entitat. En aquesta reunió es va fixar l'assemblea extraordinària d'eleccions per ahir, dia 9, que també es va celebrar de forma telemàtica.

L'assemblea també havia de renovar la junta directiva, de manera que Aliaga estarà acompanyat per Francesc Armengol, Joan Biurrun, Josep Lluís Castarlenas, Antoni Cudós, Josep Antoni Gómez, Jaume Ramon i Maria Alba Zaragoza.

Cal recordar que al costat de Félix González també va presentar la dimissió qui fins al moment exercia com a vicepresident segon, Pere Pauné.

A l'espera d'una compareixença de premsa que està organitzant el club, el nou president arriba amb la idea d'orientar la direcció de el club d'una forma diferent i canviar algunes rutines i hàbits de treball per donar-li un nou impuls a l'entitat. En el moment de la sortida de Félix González, l'entitat va emetre un comunicat agraint el treball realitzat durant els vuit anys de presidència.

Les primeres qüestions urgents que haurà d'afrontar el nou president seran la renovació, si és possible, de l'entrenador del primer equip Gustavo Aranzana i la inscripció a la LEB Or quan encara no se saben els detalls de la competició.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats