Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h


El CB Pardinyes aposta per repetir a la lliga LEB PlataLa Directiva decideix mantenir la categoria


La incertesa econòmica obligava a plantejar tots els escenaris al club, i més quan hi haurà un relleu a la presidència, que deixa Jordi Mauri. La Junta Directiva de el CB Pardinyes es va reunir ahir per analitzar totes aquestes qüestions i va decidir que veuen el club amb la força suficient per repetir experiència a la LEB Plata.

La reunió va començar a les vuit del vespre i es va allargar per espai d'aproximadament una hora i mitja. Un cop conclosa, l'entitat va emetre un comunicat en què va informar que "després de la reunió celebrada pel Club Bàsquet Pardinyes, la Junta Directiva ha decidit mantenir a l'equip a la tercera categoria estatal una temporada més".

Per dirigir el primer equip masculí, la directiva ha proposat a Gerard Encuentra seguir liderant el projecte i queda a l'espera que el tècnic lleidatà confirmi la seva continuïtat per començar a treballar en la confecció de la plantilla 2020-2021 de club groc i negre. Segons va poder saber ahir aquest diari, el compàs d'espera que s'haurà de viure amb l'entrenador no correspon al fet que Encuentra tingui propostes d'altres entitats després de la bona temporada completada amb el club groc i negre. Més aviat és una qüestió que Encuentra ha de valorar si podrà compaginar un any més la seva vida laboral amb la dedicació a l'Ilerdauto Nissan Pardinyes, amb tota l'exigència que comporta la direcció d'un equip de LEB Plata. Gerard Encuentra està establert a Lleida, per la qual cosa això pot ser un punt a favor.

A més de mantenir la LEB Plata, la Junta Directiva es va marcar tres objectius més per al futur pròxim, com són reforçar la base, augmentar el projecte femení i mantenir l'equip de cadira de rodes. Pel que fa a la presidència, també s'anunciarà en els propers dies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats