Lleida
9/22° C (vent)
97% 26 km/h


El torneig de la lliga MAPFRE de tennis es passa a BarcelonaEs trasllada del CT Lleida al CMT Vall d'Hebron


Després de saber-se ahir el confinament de la ciutat de Lleida a causa de la Covid-19, la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) va rebre l'oferta de la Federació Catalana de Tennis (FCT) de traslladar la seva seu al Centre Municipal de Tennis Vall d'Hebron, a Barcelona, ??la primera cita de la Lliga MAPFRE de Tennis.

Cop per al Club Tennis Lleida. Els rebrots de contagis de coronavirus que han motivat el tancament perimetral de la comarca del Segrià han derivat en la conseqüència que l'entitat lleidatana deixa de ser la seu de la primera jornada de la nova lliga MAPFRE de tennis, que anava a ser la festa de la recuperació de l'activitat del tennis espanyol, segons va informar ahir la Reial Federació Espanyola de tennis (RFET).

La prova es disputarà en la mateixa data prevista, de l'10 a el 12 de juliol pròxims, amb els mateixos jugadors anunciats: Roberto Bautista, Pablo Carreño, Albert Ramos, Pablo Andújar, Roberto Carballés, Alejandro Davidovich, Jaume A. Munar i Pedro Martínez Portero. El president del CT Lleida, José Luis Solans, ha lamentat que no es pugui celebrar la prova a Lleida: "Es tracta d'una força major. En aquests casos la salut és el primer i no hi havia alternativa, amb la comarca confinada. Per responsabilitat, no podem seguir endavant".

Solans va destacar que "el club, de manera conjunta amb la RFET i el suport de les institucions i els patrocinadors, ha fet un gran esforç aquestes últimes setmanes per tenir-ho tot a punt i poder oferir un bon espectacle, amb totes les garanties de seguretat per als socis, jugadors i aficionats, però finalment no podrà ser. És una pena perquè celebrem el nostre Centenari i ens feia una especial il·lusió ", va manifestar el president de l'entitat. De moment, per això, els clubs mantenen la seva activitat normal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats