Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


27 granges catalanes sumen un total de 34 nominacions en la 25ª edició dels Premis Porc d'Or que es lliuraran a LleidaCatalunya baixa al segon lloc del rànquing d'explotacions porcines nominades, que per primer cop encapçala Aragó


Un centenar de granges de porcí de set comunitats acumulen en total 127 nominacions en la 25a edició dels Premis Porc d'Or promoguts per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) per reconèixer les millors explotacions de l'Estat. Per primer cop, Aragó encapçala el nombre nominacions, amb 47 per a 38 explotacions porcines d'aquesta comunitat. Catalunya baixa enguany a la segona posició, amb 34 nominacions que sumen 27 granges. Els Premis Porc 2018 repartiran 45 guardons en funció de cada categoria i criteri, a més dels quatre premis especials. Els guanyadors es donaran a conèixer el 23 de novembre durant la gala d'entrega d'aquests guardons que es farà a Lleida.

L'IRTA ha donat a conèixer aquest dilluns les granges que opten a algun dels 49 guardons en els Premis Porc d'Or 2018 a l'excel·lència en la producció porcina, que enguany celebren la seva 25a edició. En concret, són un centenar d'explotacions d'arreu de l'Estat que sumen en total 127 nominacions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats