Lleida
11-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Afrucat s'alia amb els supermercats Bon Preu per "potenciar la fruita local"L'associació que acull el 90% d'empreses de fruita de Catalunya signa un conveni amb la cadena de supermercats per oferir producte de proximitat


L'associació empresarial que acull el 90% de les empreses del sector de la fruita a Catalunya, Afrucat, ha signat aquest dijous un conveni amb el grup Bon Preu per "potenciar productes de fruita local" als supermercats de la companyia a Catalunya. Segons Francesc Torres, president d'Afrucat, el conveni és "una bona manera perquè la fruita de proximitat arribi al consumidor".

Des de Bon Preu, el seu director d'operacions, Joan Sabartés, ha dit que es potenciarà la compra de "varietats locals de fruita" i que el conveni facilitarà l'accés a "les novetats que es puguin anar incorporant al sector". A banda, es promourà l'impuls del consum de la fruita.

L'associació Afrucat inclou el 90% de la producció de fruita dolça a Catalunya, amb unes 100 empreses i 10.000 treballadors en 45.000 hectàrees de camps. L'agrupació produeix 1.000 milions de quilos de fruita, especialment préssecs, nectarines, peres, pomes, cireres, prunes, albercocs i paraguaians.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats