Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Antonio Rodríguez (UGT Lleida) : "Un 15 % dels empresaris agrícoles lleidatans incompleix el conveni col·lectiu"El sindicat, que ha presentat una revista sobre el conveni, ha destacat el problema dels allotjaments per temporers i ha xifrat en una dotzena les denúncies que els han arribat dels treballadors aquesta campanya


El sindicat FICA-UGT Terres de Lleida ha valorat la campanya de recollida de la fruita d'aquest estiu i ha posat de manifest que el principal problema ha estat la manca d'allotjaments pels temporers. El secretari general de FICA-UGT, Antonio Rodríguez ha dit que aquest estiu s'han perdut uns 3.000 llocs de treball a causa de les tempestes de juliol i agost i que les administracions s'han "de posar a treballar" perquè els treballadors no dormin al carrer. Aquest matí s'ha presentat a Lleida la campanya 'Posa en valor el teu conveni' i Rodríguez ha xifrat els incompliments de conveni del sector agrícola a Lleida en un 15%. D'altra banda, el secretari ha explicat que han rebut dotze denúncies aquest campanya, dues d'elles precisament per manca d'allotjament.

FICA-UGT Terres de Lleida ha valorat aquest divendres la campanya de recollida de la fruita a Lleida i el seu secretari, Antonio Rodríguez , ha explicat que ha estat marcada per la "manca d'allotjament "dels molts dels treballadors que per un retard en la campanya , "venien a treballar però no podien fer-ho". En aquest sentit i pel mateix retard en la recollida de la fruita, Rodríguez, ha xifrat en 3.000 els llocs de treball perduts entre els mesos de juliol i agost.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats