Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Benvinguts a Pagès registra 18.000 visitants en la segona edició, un 45% mésEls organitzadors consideren consolidada la iniciativa i destaquen l'atractiu turístic del món rural


La segona edició de la iniciativa Benvinguts a Pagès ha registrat aquest cap de setmana la visita de 18.000 persones a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres que n'han pres part arreu de Catalunya. La xifra suposa un augment del 45% vist els 12.500 participants de la primera edició.

En virtut d'aquest programa les explotacions agrícoles ofereixen visites gratuïtes per mostrar les instal·lacions i els seus processos productius. Ramon Sentmartí, director general de Prodeca, ha destacat "la gran acollida" de la iniciativa entre la ciutadania i la seva "satisfacció". Sentmartí també ha agraït la "gran implicació" de la pagesia que hi ha volgut col·laborar.

A parer de Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme, Benvinguts a Pagès posa de manifest que a l'entorn de les explotacions hi ha "un ventall de serveis d’allotjament i restauració que converteixen el món rural en un important atractiu turístic”. De la seva banda, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia ha destacat que aquest format, inaugurat l'any passat, ha quedat "totalment consolidat".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats