Lleida
3 - 13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Comença la campanya per presentar les sol·licituds d'ajudes directes de la PAC 2018Al conjunt de l'estat espanyol les ajudes seran de 4.940 milions d'euros i es podran abonar a partir del 16 d'octubre


Ha començat la campanya per presentar les sol·licituds d'ajudes directes a la Política Agrícola Comú (PAC) 2018. Segons informa el Ministeri d'Agricultura, prop de 745.000 productors les podran demanar per un import total de 4.940 milions d'euros. El termini per fer-ho finalitza el 30 d'abril i els ajuts s'abonaran a partir del 16 d'octubre.

En el mateix termini també es podran presentar les sol·licituds de pagament de les mesures de desenvolupament rural incloses en l'àmbit del sistema integrat de gestió i control i la sol·licitud d'accés a la Reserva Nacional del Règim de Pagament Bàsic. Mitjançant una sol·licitud única, el productor pot demanar totes les ajudes de cop, dirigint-se a l'autoritat competent a cada comunitat autònoma. Des del Ministeri es recorda la importància de complimentar correctament la sol·licitud i presentar-la a temps per evitar possibles penalitzacions o fins i tot la denegació de l'ajuda per una mala declaració o presentació fora de termini.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats