Lleida
4/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Creen a Lleida una ‘app’ que vol ser un ‘wallapop’ per al sector agrari
Una jove de Lleida, Mariona Bringué, ha desenvolupat una aplicació batejada com Agrop, una eina per a dispositius mòbils que pretén ser una mena de Wallapop del sector agrari, ja que posa en contacte els usuaris que poden oferir algun producte o servei amb aquells altres que tenen alguna necessitat per a les seves explotacions.

L’aplicació, disponible des de fa una setmana de manera gratuïta al playstore d’Android, permet que un ramader pugui gestionar les dejeccions de la seva explotació oferint-les a aquells agricultors que en necessitin per a adob, o bé que pagesos amb fruiters puguin trobar arnes d’algun apicultor per a la pol·linització dels seus arbres. A més, segons destaca la creadora de l’aplicació, ofereix també l’opció que els usuaris puguin oferir finques rústiques per al seu arrendament, venda o cessió.

El funcionament d’Agrop és senzill. Un cop descarregada, l’usuari ha de donar d’alta la seva explotació agrària i pot consultar els diferents productes que s’ofereixen (finques, dejeccions, arnes, etc), ordenats per distància respecte a la seva ubicació. Cada producte compta amb una fitxa amb les seves característiques, el preu i la forma de lliurament. Un xat facilita que els usuaris puguin contactar directament per tancar les transaccions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats