Lleida
7 / 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Edullesa estrena la primera fase de les obres d'adequació de la duanaDos camions carregats amb fruita amb direcció a una petita illa al costat de Madagascar han estat els primers usuaris de la remodelació de la infraestructura lleidatana


Edullesa ha estrenat aquest divendres la primera fase de les obres d'adequació de la duana de Lleida. Dos camions carregats amb préssecs, nectarines, prunes i melons amb direcció a Isla Reunión, una petita illa a l'oceà Índic al cantó de Madagascar, han estat els primers usuaris en estrenar la primera fase de les obres d'adequació de la infraestructura.

En concret, en aquesta fase s'ha adequat i ampliat els molls de descarrega (plataformes i terra), que han passat de 6 a 7 molls. La segona fase completarà la remodelació integral de les instal·lacions d'Edullesa i es materialitzarà amb la construcció d'una cambra frigorífica possibilitant així el trànsit de carregaments de carn i permetent-li esdevenir la primera duana interior de Catalunya.

Es tracta d'una modernització global que inclou des de les millores en software de gestió i traçabilitat fins al manteniment de la cadena de fred durant les inspeccions. L'ampliació d'Edullesa també serà fonamental quan es faci efectiu el Brèxit, moment en que el Regne Unit passarà a ser país tercer i totes les exportacions que s'hi enviïn hauran de passar per la duana.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats