Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El consell d'administració nomena Jaume Gené nou president d'IndulleidaEl fins ara vicepresident de l'empresa transformadora de fruites i hortalisses pren el relleu de Josep Maria Vendrell, després que aquest presentés la seva dimissió


El consell d'administració d'Indulleida va nomenar Jaume Gené nou president de l'empresa transformadora de fruites i hortalisses ubicada a Alguaire (Segrià), després que Josep Maria Vendrell presentés la seva dimissió al càrrec en el decurs de la mateixa reunió del consell celebrada aquest dilluns. Gené, que fins ara ocupava la vicepresidència d'Indulleida, és president de la Cooperativa Agrària Progressiva Benavent-Portella i vicepresident de la cooperativa de segon grau Fruits de Ponent.

Així mateix, també és conseller de Zufrisa, empresa aragonesa de transformats de fruites i hortalisses participada i gestionada per Indulleida.

Fundada el 1980, Indulleida SA, és una societat dedicada a l'elaboració de derivats de fruita i hortalisses. Els accionistes d'Indulleida són cooperatives i centrals hortofructícoles, en el seu conjunt més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de tota la geografia estatal i del sud de França.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats