Lleida
15 / 35° C (sol)
97% 26 km/h


El Jussà dona a conèixer els vins del Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat de la zonaEl seminari 'Dilluns de vi' ofereix la possibilitat de visitar els cellers i degustar el seu producte


El seminari 'Dilluns de vi' és una iniciativa del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars', que té com a objectiu acostar els restauradors i comerços especialitzats als cellers del Pallars. La voluntat és que els restaurants de la comarca incloguin, en un lloc destacat, a la seva carta de vins, els que s'elaboren a a la comarca. Alhora també es vol que coneguin qui hi ha al darrera del vi i el puguin recomanar amb coneixement de causa.

Aquest dilluns s'ha realitzat la tercera sessió, d'un total de quatre, que van començar al mes de novembre. Anna Ritz, regidora de promoció econòmica de l'Ajuntament de Tremp, ha explicat que amb aquesta acció es pretén que el sector es conegui entre ell, fidelitzar clients i millorar les eines que restauradors i comerços tenen a l'hora d'explicar els vins.

Cada seminari planteja un recorregut pels diferents cellers del Pallars, als que se sumen també altres empreses com una de cervesa o una de licors. En aquesta tercera edició del seminari s'ha visitat el Celler Vidavins, el Celler Sauvella i el Castell d'Encús.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats