Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h


El PP Lleida demana que es doni suport al sector carniLamenta les recomanacions d’Ada Colau de reduir el consum de carn vermella a les escoles de Barcelona per motius de salut i per a lluitar contra el canvi climàtic


El PP Lleida demana que es doni suport al sector carni i, per això, portarà a votació en la pròxima comissió de l’Horta, d’aquest mes de febrer, una proposta de resolució en defensa d’aquest. “Lamentem la decisió d’Ada Colau d’instar a les escoles i instituts de Barcelona a modificar els menús escolars perquè redueixin el consum de carn vermella per motius de salut i per a lluitar contra el canvi climàtic”, ha manifestat Xavier Palau, portaveu del PP Lleida a la Paeria.

Palau considera que el consum de carn vermella no ha de ser únic i exclusiu, sinó que depèn del consumidor qui lliurement decidirà què vol menjar. “Per a afavorir un sector considerem inoportú anar en perjudici d’un altre i, en benefici de tothom, proposem beneficiar el consum de productes de proximitat i preferentment lleidatans”, ha assegurat el portaveu popular.

El PP Lleida sol·licitarà a la comissió de l’Horta que s’aprovi la proposta de resolució en la qual s’instarà a l’Ajuntament de Lleida a què doni suport públicament el sector carni de Lleida i implementi iniciatives per a afavorir el consum de productes de proximitat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats