Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h


Els Premis Baco reconeixen amb dues medalles d'or la DO Costers del Segre



Els cellers guardonats han estat els Raimat i Celler de Sanui


La 34a edició dels Premis Baco que organitza la Unión Española de Catadores celebrada els passats dies 23 al 26 de Juny de 2020, ha premiat amb 2 medalles d’or als vins dels cellers Raimat i Celler de Sanui, ambdós pertanyents a la DO Costers del Segre.

• Baco d’Or per al vi Raimat Rosada 2019 del celler Raimat.

• Millor Nova Marca apareguda al mercat i Baco d’Or pel El Petit de Sanui Negre 2019 del Celler de Sanui.

Aquest és el primer reconeixement oficial pel Celler de Sanui, que va iniciar la seva activitat vitícola la verema del 2019, amb la recuperació de vinyes velles a la ciutat de Lleida.

Els premis Baco es consoliden com el més fiable i independent aparador de vins joves, un termòmetre imprescindible per mesurar la qualitat de la collita més recent que arriba al mercat, en aquest cas la 2019.

La Unión Española de Catadores avala, amb el seu rigor i la selecció d’un panell de tastadors íntegrament compost per professionals de reconeguda experiència en el món del vi, els seus resultats.

 

DO Costers Del Segre

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 38 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats