Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els productors de l'Horta de Lleida es promocionaran a la Fira de Sant MiquelExposaran una gran varietat de productes (fruites, hortalisses, càrnics, melmelades, sucs, etc.), faran tastos gratuïts i han organitzat una xerrada sobre la viabilitat de l’Horta


Una quinzena d’agricultors i ramaders lleidatans, agrupats sota el paraigua de l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida, seran presents a la Fira de Sant Miquel-Eurofruit amb un espai expositiu propi i amb diverses activitats participatives destinades a promoure el coneixement dels productes de proximitat conreats i elaborats a l’Horta. Aquesta és la primera gran acció pública de caire promocional que porta a terme l’associació. 

L’entitat exposarà al Pavelló 4 de Fira de Lleida —a la zona d’Eurofruit— una gran varietat de productes (fruites, hortalisses, verdures, càrnics, sucs, melmelades, etc.) de diferents partides del municipi, a més d’oferir tastos gratuïts i de distribuir petits regals promocionals. Dissabte, dia 28 de setembre, a les 17.00 h, l’associació ha previst també una xerrada centrada en la viabilitat de l’Horta i les possibles alternatives als cultius tradicionals.

Anna Aragonès, presidenta de l’entitat, destaca que, a banda de fer promoció dels productes de l’Horta, la presència a Sant Miquel servirà també per captar nous membres per a l’associació, nascuda amb la vocació d’aplegar una àmplia representació dels productors d’aquest gran espai agrari que és l’Horta lleidatana.

La Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit tindran lloc del 26 al 29 de setembre al recinte de Fira de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats