Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


Gerard Pujol continuarà 4 anys més com a president Consell Regulador de la DOP Pera de LleidaProductor de fruita de Corbins associat a Actel, va substituir Ramon Sarroca al capdavant del Consell l’any 2015.


Gerard Pujol Verdú, actual president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida, continuarà 4 anys més en el càrrec desprès d’haver estat reelegit per unanimitat aquest matí a la reunió de constitució de la nova Comissió Rectora del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida.

Gerard Pujol és un productor de fruita de Corbins associat a Actel i va substituir Ramon Sarroca al capdavant del Consell l’any 2015.

Per delegació del Consell, Afrucat manté la secretaria del mateix oferint una tasca multidisciplinar que inclou: la gestió de la qualitat, la gestió administrativa i documental i la gestió de la promoció de la DOP Pera de Lleida.

A la Comissió Rectora d’avui s’ha avaluat la progressió de la marca destacant-ne l’increment del 25% de les vendes i l’important increment en la despesa de promoció que s’ha duplicat la darrera campanya.

Gerard Pujol s’ha mostrat satisfet per l’evolució positiva que està experimentant la comercialització de la DOP Pera de Lleida que va arribar la passada campanya al milió de quilos comercialitzats desprès d’uns anys en que se n’havia estabilitzat la venda.

Segons Pujol, “el nostre objectiu és continuar fent pedagogia entre els consumidors i ensenyar-los que les peres de Lleida, un cop collides, ja tenen tots els seus sucres i que, segons com guardin el producte un cop a casa, podran gaudir d’una pera cruixent o d’una pera més sucosa”.

El president també ha avançat que s’està treballant en noves accions de promoció, algunes s’executaran abans d’abril i les altres fins el mes de setembre.

Eleccions del consell

El passat 5 de març la Junta Electoral de la DOP Pera de Lleida va proclamar com a electa la candidatura única presentada per Afrucat en el procés d’eleccions als òrgans de govern del Consell Regulador.

Els vocals electes són els que es van consensuar a la candidatura i representen a totes les empreses que poden elaborar DOP Pera de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats