Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


Indulleida factura 68 MEUR i obté un benefici net de 600.000 euros en la campanya 2017-2018La firma lleidatana, que estrena Xavier Roé com a director general, incrementa les vendes un 78% en vuit anys


Indulleida ha facturat 68 milions d'euros en l'exercici 2017-2018, un 5,7% més respecte a la campanya anterior, i ha assolit un benefici net després d'impostos de 600.000 euros, segons les xifres que ha aprovat la Junta general d'accionistes de la firma lleidatana celebrada aquest dimarts. En els darrers vuit anys, Indulleida ha incrementat les vendes un 78%, cosa que suposa un creixement mitjà anual del 9,7%. Les empreses RI Natural i Zufrisa, gestionades per Indulleida, també s'han comportat de manera positiva i han registrat un augment de les vendes del 22,6%. Sumant les tres firmes, el grup Indulleida ha obtingut una facturació de 82,7 milions d'euros aquesta campanya i un resultat sense amortitzacions, impostos i interessos bancaris (EBITDA) de 3,5 milions d'euros.

Indulleida manté la seva dinàmica exportadora destinant el 60% de la seva producció a mercats com són el Japó, Austràlia, Estats Units, Emirats Àrabs, Aràbia Saudita, Rússia i la Unió Europea, operant regularment amb les principals firmes internacionals del sector. En aquest sentit, el subministrament de sucs multifruites amb poma i taronja com a base, i les begudes vegetals 'detox', han registrat tendències a l'alça, segons han explicat des de la companyia. A la vegada, Indulleida també es planteja augmentar la capacitat de producció de productes fets amb purés deshidratat, o els extractes aromàtics de fruites i verdures, a causa de la seva gran acceptació al mercat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats