Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


Inverteixen 4 milions a Alcarràs en una planta de calibradors de fruitaEs tracta de la històrica nau que ocupava General de Confiteria


La multinacional MAF-Roda, líder mundial en seleccionadores i calibradores electròniques de fruita, i l’empresa Cedis-Mafrut invertiran més de 4 milions d’euros en posar en marxa al municipi d’Alcarràs una nova planta, des d’on es fabricaran tots els components per a totes les empreses del grup i també es continuaran fent els calibradors electrònics que des d’Alcarràs s’exporten a tot el món. 

L’any passat l’empresa Cedis-Mafrut va fer efectiva la compra d’unes instal·lacions de 18.000 metres quadrats de superfície, que inclouen una nau de 6000m2, recuperant així una de les factories més grans de la demarcació de Lleida a Alcarràs. Es tracta de la històrica nau que ocupava General de Confiteria, al costat de la N-II, i que fabricaba caramels i xicles.

Cedis-Mafrut ha obtingut un creixement del 30% en l’últim any, arribant a gestionar en l’actualitat uns comptes anuals de 7 milions d’euros, i té una plantilla de 65 treballadors entre fixes i eventuals, treballant també amb més 15 tallers auxiliars que incorporen a la seva força d’acció unes 125 persones més. Els més de 50 calibradors produïts anualment a Alcarràs acaben distribuïts en els 5 continents, fent arribar així la tecnologia lleidatana a països com Sudàfrica, Austràlia, Marroc, Rússia, Xina i Estats Units. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats